torstai 17. joulukuuta 2009

Turhautuneisuuden tunteita

Olen tehnyt seksipalveluita tunteeton naamio kasvoillani. Olen hymyillyt asiakkaalle, keskustellut hänen kanssaan, ollut kiinnostunut hänen ajatuksistaan, asunnostaan, elämästään ja mulkustaan.
Olen tavannut miellyttäviä ihmisiä ja helvetin rasittavia ihmisiä.
Esittelen tässä postauksessa muutaman jotka saa leukapieleni kiristymään.
(ei, en tokikaan sitä ulospäin näytä)

Huoranpelastajat. Näillä on oikeasti superviitta harteillaan kun he tilaavat huoran luokseen, ahneena kyselevät mittoja, puristelevat rintoja ja haluavat antaa paremman elämän, heidän rinnallaan. He kuuluvat aina pelastussuunnitelmaan. He antavat töitä, antavat asunnon, maksavat viikkorahaa, antavat mahdollisuuden uuteen elämään, kunhan he saavat avaimen asuntoon ja pääsyn jalkojen väliin, tietysti paljaalla.
He ovat kyselijöitä, kysyvät miksi teen tätä, kuinka kauan olen tehnyt tätä, montako asiakasta minulla on päivässä, loputtomiin.
Minkäänlainen vastaus ei heille riitä, joten en koskaan vastaa kysymyksiin.
Tämä on sivuaa seuraavaa alaryhmää jotka ovat moottoriturvat.

He puhuvat panemista ennen, panemisen aikana ja panemisen jälkeen. Puhumisessa ei ole mitään vikaa, minäkin olen puhelias, mutta tämä runebergi vie tilanteen toiseen äärimmäisyyteen.
Ja he kyselevät.
"Mitä koulua käyt? Mitä opiskelet, kuinka kauan olet opiskellut, mikä sinusta tulee isona?"
"Montako asiakasta sinulla on päivässä, mitä teet heidän kanssaan, mistä he tykkäävät, otatko heiltä suihin ilman kondomia?"

Ihan loputtomiin. Siedän huoranpelastajiakin paremmin kuin runebergeja. Nämä paapattajat ovat oikeasti rasittavia, vaikka mihin hengenvetoon asti.
Ymmärrän uteliaisuuden huoranammattia kohtaan, on helppo olla tuomarin paikalla ja julistaa huora häkkiin koko loppuelämäkseen kärsimään, mutta samalla jätetään huora häkkeineen killumaan kansan yläpuolelle, jotta jokainen pääsisi tutkimaan mielenkiintoista huoraa.

Huora tuomitaan, mutta samalla huora herättää suunnatonta uteliaisuutta.
Ei se ole mitenkään mieskohtaista, naiset ovat yhtä uteliaita jopa uteliaampiakin.

Postaukseni tänään on tukahtuneen ärtyneen oloinen, siitä olen pahoillani. Olen kuunnellut jälleen kerran idioottimaisia kommentteja, tinkimistä hinnastani, paljaalla tinkaamista, lukenut herjaavia tekstiviestejä ja musta listani on pidentynyt.

Joissain asioissa miehet ovat kuin kiukuttelevat kakarat ja sana ei, on mahdotonta tunnistaa ja hyväksyä.

Kevennykseksi kerron, että minulla on ollut mukavia keikkoja, joissa käsiäni on lämmitetty ja jalkojani hierottu jotta vereni virtaisi. Minulta on kyselty joulun kuulumiset ja annettu joululahjakin.
Asiakkaat osaa yllättää niin hyvässä kuin pahassakin, herttaisuutta on vaikea vastustaa. Mielessäni on aina lämmin sija asiallisille ja kohteliaille asiakkaille.

Hyvää joulunodotusta!

1 kommentti:

  1. Todella hyvä blogi kiitos kun viitsit pitää. Ymmärrän että arvostat asiallisuutta ja tiettyä vaikenemista. Minusta ammattilaisen kanssa ollaan ostamassa illuusiota, joka menee helposti rikki hermostuneesta pulinasta.Illuusiohan on asiakkaan korvien välissä. Itse en puhu salaisuuksistani koskaan. Työsi on markkinointia, tämä oli hyvä huomio. Se on huikeasti rehellisempää työtä kuin monen asianajajan, poliitikon ja rahamiehen. Me emme koskaan kohtaa mutta osaan kunnioittaa sinua. Menestystä ja onnea toivotan.

    VastaaPoista