tiistai 14. syyskuuta 2010

Varatuista miehistä

Kurkkasinpa kommenttilaatikkoon ja poimin sieltä kysymyksen joka oli minulle suunnattu.
Miten voin panna varattuja miehiä?

Helposti.
En minä todellakaan kysy asiakkaalta, onko hän naimisissa, ollut jo pitkäänkin, kenties onnellinen avioliitto, kuinkas se seksielämä sujuu.
Minua ei edes kiinnosta.

Kyllä, minulla on ollut naimisissa olevia miehiäkin. Olen pannut asiakasta aviovuoteella, upealla valkealla luksussohvalla, ollut suihkussa ja joskus lainannut hiukkatilkan saippuaa joka on minulle vieraan naisen.
Miksi minulla pitäisi olla asiasta huono omatunto? En minä soittele itselleni ja varaa aikaa ja paikkaa johonkin osoitteeseen ja hupsista heijakkaa, siellähän oli tosireppana aviomies, jonka vamppaan iloisesti tuostanoinvain.

Miehet soittavat jos haluavat. He ovat tai eivät ole naimisissa. Joskus miehet haluavat seikkailua, joskus he ovat avioliitossa jossa eivät saa pesää. Silloin he soittavat minulle.

Osa miehistä puhuu hyvin avoimesti avioliitoistaan. Seksin jälkeen he haluavat monesti pidellä lähellään ja silloin valuttavat kaiken aviomurheen minun niskoilleni. Minä kuuntelen, kysyn sopivat kysymykset, annan joskus ehdotuksia miten lähestyä puolisoa ja kun lähden, unohdan kaiken.
Minua joskus hämmentää miten kylmissä avioliitoissa ihmiset elävät. On puoliso jota ei edes tunneta, mies joka ei uskalla koskea vaimoonsa. Se mikä minua ihmetyttää on, miten kaksi ihmistä voi elää saman katon alla, jos muuta yhteistä ei ole kuin velka.
Osa liitoista on onnellisia, mutta mies kaipaa jotain muutakin. Joskus epäilen, että miehellä se on vallan tunne. Kun on maksanut tietyn ajan tytön elämästä, tyttö ei voikaan lyödä porttejaan kiinni ja todeta että päätä särkee. Mies saa tietyn yliotteen tytöstä. Tyttö ei voi sanoa ei, jos rahat ovat jo kädessä.

Minä en sitä ymmärrä, miksi minulla pitäisi olla huono omatunto siitä, että panen rahasta naimisissa olevia miehiä. En hahmota kysymyksen luonnetta ollenkaan, eikä edes miesten avioliitot ole minun tähtäimessä ollenkaan.

Valitan vaimot, te ette oikeastikaan ole kiinnostavia. Ei ole yleensä miehennekään.

17 kommenttia:

 1. Uskomatonta. Taas yksi "raikas" näkökulma prostituutioon. Harjoittaja on yllätten kaunis, älykäs ja muutenkin täydellinen nainen. Ja tosiaanki kaikki me tylsät massaihmiset uskomme prostituoitujen olevan vähä-älyisiä juoponnauruisia lunttuja. Ja tämä "uudistusmielinen" kaunotar vapauttaa päästään taas niin monesti prostituoitujen toimesta todetun toisten naisten syyllistämisen.

  Mielestäni prostituidut valehtelevat eniten itselleen oikeuttamalla itsensä edistämään sukupuolten välistä eriarvoisuutta, ja samalla nostamaan itsensä jollekkin raamatullisen korkealle jalouden jalustalle.

  En toivo sinulle mitään hyvää.

  VastaaPoista
 2. Voi hyvä tavaton... Kun kysyntä kohtaa tarjonnan, syntyy markkinat. Niin yksinkertaista se vain on.

  Jos kaikki saisivat parisuhteessaan tolkullisen määrän seksiä ja vielä haluamallaan tavalla, tuskin varatut heput hyppelehtisivät pitkin nettiä tarjontaa hakemassa.

  Ammatti kuin ammatti, kun sitä tehdään asiantuntemuksella ja asiakas on tyytyväinen, voi palvelun tarjoaja olla myös tyytyväinen.

  Hemmetin hurskastelut saavat painua jonkkaan...:)

  VastaaPoista
 3. Oletko kadonnut kokonaan? Toivoisinpa voivani lukea kirjoituksiasi enemmänkin, niissä on elämän maku.:)

  VastaaPoista
 4. Minäkin haluaisin lukea lisää :)
  Kirjoitat mukavan avoimesti ja toivonkin, että kirjoituksesi avaavat ihmisten silmiä. Kenellä meillä on varaa tuomita tai osoitella? Miksi ihminen lokeroidaan niin helposti?
  Ja miksi huoraaminen on muka jotenkin likaista tai järkyttävää? Tunnen monta, jotka rahasta ovat maanneet (tosin ovat tunnustaneet asian minulle itseään häveten, vasta kun olen kertonut itsekin tehneeni niin nuorempana) ja tiedän monta, jotka niin tekisivät jos uskaltaisivat.

  VastaaPoista
 5. Kuka on sanonut että huoraaminen on muka jotenkin likaista tai järkyttävää?

  Nykyään Suomen prostituidut ( nimenomaan suomalaiset sellaiset) tuntevat itsensä tiedostaviksi ja kokevat voivansa nousta muiden yläpuolelle.

  Minä en myy itseäni, minä tarjoan ajatuksiani.

  VastaaPoista
 6. "Mielestäni prostituidut valehtelevat eniten itselleen oikeuttamalla itsensä edistämään sukupuolten välistä eriarvoisuutta, ja samalla nostamaan itsensä jollekkin raamatullisen korkealle jalouden jalustalle."

  VastaaPoista
 7. Heippa!
  Löysin sun blogin vasta tänään eli ihan tuore lukija oon. Voisitko tehä jonku postauksen siitä et miten alotit huoraamisen? Oliko sulla jotain tuttuja jotka huoras kans vai miten tää kaikki alko? Sitte semmosta vielä kysyisin, että mistä saat kaikki sun asiakkaat. Luin et sul on aina käsilaukussa huorapuhelin. Mistä asiakkaat saa sun numeron?

  T. Kroppaansa vielä vähän hiova tuleva huora :)

  VastaaPoista
 8. itsekin olen kiinnostunut. :) mielelläni makaisin rahasta, ei sen helpompaa tai nopeampaa rahaa varmaan olekaan :) Itse en vain tiedä miten kokoaisin asiakkaani tai miten toimin jos jotain pahaa sattuukin?

  VastaaPoista
 9. Vitun huora. Saatanan tyhmä nainen. Toivottavasti oot jo kuollut kun et kirjoittele typeriä tekstejä enää.
  Saatanan vittu, että ajattelee panon aikana mitä hiuskiinnettä tulee hankkimaan. Vitun typerä paskakasa. Vetäisisin hampaat kurkkuunn jos tietäisin kuka oot.

  VastaaPoista
 10. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  JOIE

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

  José
  Ramón...

  VastaaPoista
 11. Mikäs sun numero on?

  VastaaPoista
 12. heippa! luin blogiasi n.vuosi sitten ja mielestäni se on äärimmäisen mielenkiintoista luettavaa. nyt sitten muistin blogisi ja tarkistin, oletko vielä kirjoitellut -et ollut :( oletko jättänyt blogin kirjoittamisen kokonaan vai oletko tulossa takaisin? entä vieläkö huoraat? (huoraus-sana inhottaa mua mutta parempaa en nyt nopeasti keksinyt). arvostan avoimuutta teksteissäsi, toivottavasti palaat bloggeriin vielä :)
  -Iida

  VastaaPoista
 13. Sinun moraaliasi säätelee raha. Minusta olet pinnallinen arvomaailmaltasi. Eettiset kysymykset ohitat ja omantunnon myös noin vain, hups heijakkaaa... Mitäs kun vaimo saisi tietää? Siinä lähtisi lapsilta isä, mutta mitäs sinä siitä? Hups heijakkaa.

  Jos oma mieheni kävisi huorissa, olisi se samantien potku persuksiin katukiveykselle. En voisi koskea häneen enää tikullakaan, kun on osallistunut naissukukunnan seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Ihan sama, tuntuuko sinusta nyt hyväksikäytetyltä. Aika tuo tunteet tullessaan, ellet ole täysnarsisti, kuten monet prostituoiduista traumatisoituneina ihmisinä ainakin osittain ovat. Jonain päivänä narsismin itseihailun, kuori räsähtää rikki - ja siinä sitten tuskissaan ollaan.

  Oletko yksinäinen, kun haluat jakaa salatun maailmasi blogissa? En yhtään ihmettele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäpä jos syynä prostituoitujen käyttämiseen on juuri halu pitää avioliitto kasassa. Se kun on varsin hienotunteinen tapa pettää. Hupakot eivät kieli eteenpäin.

   Avioliitoissa on petetty aina. Ei prostituutio tai prostituoitu ole syyllinen siihen. Toki se helpottaa salaisen kumppanin löytämistä.

   Poista
 14. Aika paljon huorat pitää kirjaa. Ite alkanut lukemaan tätä http://pienimustakirja.blogspot.fi/
  Meidän emäntien pitää pitää suhde kuumana niin ei misten tarvii hakee sitä seksiä ja läheisyyttä muualta.

  VastaaPoista
 15. Siis mun mielestä on ihan fine jos oot prostituoitu. En nää siinä mitään vikaa :) koska sekin on jossain määrin työtä. Samalla tavalla kun ihmiset on vaikka poliiseja, kauppiaita, partureita, vaattureita ni miksei vois olla prostituoitu. Jos tykkäät siitä ni jatka ihmeessä :) se on sun valintas
  onnea vastedes

  VastaaPoista
 16. Likainen huora tämä nainen on ja rumakin. Kehtasi pyytää 20e suikkarista ja maksun etukäteen. Se on halvan lutkan merkki, kun etukäteen maksun perii.

  VastaaPoista